Ασοεε Πρυτανησ / Ακρίτα για ΑΣΟΕΕ: Δεν είναι επαναστάτες. Είναι φασίστες / Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα.

Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Κλειστό θα παραμείνει το πανεπιστήμιο την εβδομάδα 2 έως 6 νοεμβρίου 2020. Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Στην εκπομπή «κοινωνία ώρα mega» μίλησαν την δευτέρα (2/11) ο υπουργός .

Τα γεγονότα στην ασοεε, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία . Î'κρίτα για Î'ΣΟΕΕ: Î
Î'κρίτα για Î'ΣΟΕΕ: Î"εν είναι επαναστάτες. Είναι φασίστες from www.koutipandoras.gr
Τα γεγονότα στην ασοεε, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία . Το πρωί της πέμπτης 29/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση/εκκένωση του γραφείου του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα. Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 15:00 έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (πρώην ασοεε). Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Σοκάρει η φωτογραφία πουτου πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη, ο οποίος την πέμπτηδέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους.

Το πρωί της πέμπτης 29/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση/εκκένωση του γραφείου του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη.

Στην εκπομπή «κοινωνία ώρα mega» μίλησαν την δευτέρα (2/11) ο υπουργός . Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 15:00 έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (πρώην ασοεε). Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Σοκάρει η φωτογραφία πουτου πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη, ο οποίος την πέμπτηδέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους. Τα γεγονότα στην ασοεε, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία . Το πρωί της πέμπτης 29/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση/εκκένωση του γραφείου του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Κλειστό θα παραμείνει το πανεπιστήμιο την εβδομάδα 2 έως 6 νοεμβρίου 2020. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη.

Στην εκπομπή «κοινωνία ώρα mega» μίλησαν την δευτέρα (2/11) ο υπουργός . Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα. Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 15:00 έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (πρώην ασοεε). Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη.

Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Î'κρίτα για Î'ΣΟΕΕ: Î
Î'κρίτα για Î'ΣΟΕΕ: Î"εν είναι επαναστάτες. Είναι φασίστες from www.koutipandoras.gr
Τα γεγονότα στην ασοεε, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία . Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 15:00 έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (πρώην ασοεε). Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα. Σοκάρει η φωτογραφία πουτου πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη, ο οποίος την πέμπτηδέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Στην εκπομπή «κοινωνία ώρα mega» μίλησαν την δευτέρα (2/11) ο υπουργός . Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη.

Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη.

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 15:00 έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (πρώην ασοεε). Τα γεγονότα στην ασοεε, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία . Σοκάρει η φωτογραφία πουτου πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη, ο οποίος την πέμπτηδέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Το πρωί της πέμπτης 29/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση/εκκένωση του γραφείου του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Κλειστό θα παραμείνει το πανεπιστήμιο την εβδομάδα 2 έως 6 νοεμβρίου 2020. Στην εκπομπή «κοινωνία ώρα mega» μίλησαν την δευτέρα (2/11) ο υπουργός . Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη.

Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Τα γεγονότα στην ασοεε, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία . Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Στην εκπομπή «κοινωνία ώρα mega» μίλησαν την δευτέρα (2/11) ο υπουργός .

Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Î'κρίτα για Î'ΣΟΕΕ: Î
Î'κρίτα για Î'ΣΟΕΕ: Î"εν είναι επαναστάτες. Είναι φασίστες from www.koutipandoras.gr
Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα. Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Τα γεγονότα στην ασοεε, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία . Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 15:00 έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (πρώην ασοεε). Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Κλειστό θα παραμείνει το πανεπιστήμιο την εβδομάδα 2 έως 6 νοεμβρίου 2020. Σοκάρει η φωτογραφία πουτου πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη, ο οποίος την πέμπτηδέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους.

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που .

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα. Κλειστό θα παραμείνει το πανεπιστήμιο την εβδομάδα 2 έως 6 νοεμβρίου 2020. Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 15:00 έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (πρώην ασοεε). Το πρωί της πέμπτης 29/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση/εκκένωση του γραφείου του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Τα γεγονότα στην ασοεε, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία . Σοκάρει η φωτογραφία πουτου πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη, ο οποίος την πέμπτηδέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους. Στην εκπομπή «κοινωνία ώρα mega» μίλησαν την δευτέρα (2/11) ο υπουργός . Πρωτοφανούς βιαιότητας απεδείχθη η εισβολή κουκουλοφόρων το πρωί της πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη.

Ασοεε Πρυτανησ / Î'κρίτα για Î'ΣΟΕΕ: Î"εν είναι επαναστάτες. Είναι φασίστες / Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα.. Κλειστό θα παραμείνει το πανεπιστήμιο την εβδομάδα 2 έως 6 νοεμβρίου 2020. Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που . Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 15:00 έξω από το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (πρώην ασοεε). Το πρωί της πέμπτης 29/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση/εκκένωση του γραφείου του πρύτανη της ασοεε, δημήτρη μπουραντώνη. Άγνωστοι φόρεσαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ασοεε, υπονομεύοντας το φοιτητικό κίνημα.